Dit ben ik - Vivian Vertelt
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

21 sep Dit ben ik

Ik ben Vivian, een initiatief van Administratie Buro Freecon. Ik ben veelzijdig, vasthoudend, verantwoordelijk en vindingrijk. Eigenschappen die volgens mij iedere ZZP-er zou moeten bezitten. Inmiddels ben ik al een aantal jaar actief in ‘het vak’ en heb ik besloten om mijn ervaringen, dagelijkse vraagstukken en problemen met jullie te delen. Hoe blijf je innoveren en beter ondernemen? Waar loop je tegen aan? Ik heb het allemaal meegemaakt! Daarnaast ben ik vooral een sparringpartner en inspiratiebron voor mede- freelancers en andere belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in het dagelijkse leven van een zelfstandig ondernemer.

Ondernemen moet in je bloed zitten, maar elke zelfstandig ondernemer weet dat je met alleen een goed stel hersens, een flinke dosis wilskracht en een startend netwerk er niet komt. Al snel kom je erachter dat er veel meer komt kijken bij het beginnen van je eigen bedrijf, of in dit geval; je eigen baas zijn. Het verkopen van jezelf, het ontwikkelen van jezelf en als het balletje eenmaal begint te rollen; het zo efficiënt mogelijk inzetten van jezelf.

Sinds ik de deuren van de Universiteit achter me heb dichtgeslagen is dit al een uitdaging die ik met veel plezier aanga. Als doorgewinterde marketing- communicatie duizendpoot ken ik inmiddels de kneepjes van het vak. De klanten, de afwisseling, de creatieve uitspattingen, dat is wat mij inspireert en ik inspireer graag anderen. Volg me en laten we contact houden via LinkedIn, misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vivian Vertelt is een initiatief van administratiekantoor Buro Freecon gevestigd in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Meer info? www.administratiekantoorregiorotterdam.nl

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie