Netwerken doe je zo - Vivian Vertelt
15534
post-template-default,single,single-post,postid-15534,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

07 okt Netwerken doe je zo

Hoe gebruik je je netwerk en misschien nog wel belangrijker; hoe presenteer jij jezelf binnen je netwerk? Elke ZZP-er komt zichzelf op een gegeven moment tegen op dit gebied. De een is een geboren salestijger, de ander moet er nét even wat meer moeite voor doen. Mijn tip hierin; blijf altijd zo dicht mogelijk bij jezelf. Als ZZP-er valt of staat je authenticiteit bij jezelf zijn.

Als het op netwerken aankomt denk ik dat een ongedwongen sfeer key is. Op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat steeds meer mensen in jouw directe omgeving ‘bruikbaar’ zijn, ook voor zakelijke doeleinden. Probeer even kritisch te kijken naar de mensen in jouw directe omgeving en ga na of jullie wat voor elkaar kunnen betekenen. Wees hier eerlijk over! Sommigen zal je een keer moeten uitnodigen voor een kop koffie op de woensdagochtend, met anderen zal je op vrijdagavond tussen je 3e en 4e wijntje door spontaan op een briljant idee komen. Zoals ik al zei, een ongedwongen sfeer is key!

Wil je in de omgeving Rotterdam eens business & pleasure combineren? Dat kan bij de Frankborrel op vrijdag in de chique cruise terminal of bij de BINNENPRET borrels van Ketel1. Trek wat leuks aan, bestel een Gin Tonic en you are ready to rumble! Verder mis ik nooit een GERS borrel. Het Rotterdamse tijdschrift is echt een fenomeen geworden en behalve interessante mensen vind je er ook altijd veel gezelligheid. Zodra je eenmaal een leuke, waardevolle groep mensen om je heen hebt gecreëerd zal je merken dat zich er steeds meer kansen voordoen en dat zo langzamerhand het balletje begint te rollen. Netwerken doe je zo!

Vivian Vertelt is een initiatief van administratiekantoor Buro Freecon gevestigd in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Meer info? www.administratiekantoorregiorotterdam.nl

Geen reactie's

Geef een reactie