Wie ZZP’t er met je mee? - Vivian Vertelt
15589
post-template-default,single,single-post,postid-15589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

26 okt Wie ZZP’t er met je mee?

Als ZZP’er bied je altijd je eigen diensten aan, dus het is niet meer dan logisch dat je dit doet in het werkveld waar je goed in bent. Dit betekent echter niet altijd dat er in deze branche veel mogelijkheden zijn of veel kansen liggen. Dit geldt uiteraard ook voor werken in loondienst. Er is door LinkedIn ooit een onderzoek gedaan naar het ideale beroep. Hier kwam uit dat Ruim 20 procent van de Nederlandse ouders hun kind het liefst ondernemer ziet worden en bijna evenveel ‘volwassen kinderen’ eigen baas zijn, zien als ideale carrièrekeuze. De kans op succes is hierbij een bepalende factor, maar in welke branche kun je het meeste succes behalen en waarom?

Top 3

De meest meeste ZZP’ers werken, niet geheel onverwacht, in de zakelijke branche. Denk hierbij aan externen die worden ingehuurd door bedrijven, voor bijvoorbeeld consultancy of andere doeleinden. Ook in de bouw wordt momenteel erg veel gebruik gemaakt van zelfstandigen. Na de crisis zagen we vooral een stijging in het aantal zelfstandig werkende architecten. Ook in de gezondheidsbranche heb je als ZZP’er een grote groep con-collega’s om je heen.

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je iets doet wat je leuk vindt en waar jouw talent ligt, mijn motto is dan ook; ‘Do what you love and you’ll never have to work a day in your life’. Denk jij er ok zo over? Link met mij via LinkedIn.

Vivian Vertelt is een initiatief van administratiekantoor Buro Freecon gevestigd in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Meer info? www.administratiekantoorregiorotterdam.nl

Geen reactie's

Geef een reactie