Roam like at home, of toch niet?! - Vivian Vertelt
16273
post-template-default,single,single-post,postid-16273,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
2 Reactie's
  • #Ananas - Vivian Vertelt
    Geplaatst op 08:35h, 07 juli Beantwoorden

    […] bijhouden, fotograferen, appen en ondertussen ook op Instagram mooie plaatjes delen. En nu, met de roam like at home kunnen we tijdens de zomervakantie (bijna) overal in Europa gewoon lekker door-doen uit dezelfde […]

  • #Ananas - Buro Freecon
    Geplaatst op 16:13h, 07 juli Beantwoorden

    […] bijhouden, fotograferen, appen en ondertussen ook op Instagram mooie plaatjes delen. En nu, met de roam like at home kunnen we tijdens de zomervakantie (bijna) overal in Europa gewoon lekker door-doen uit dezelfde […]

Geef een reactie